Voordelen die u krijgt als u lid wordt

Kapsalon

Binnen AllesOverKappers.nl hebben wij het beste van de bestaande mogelijkheden op het internet samengevoegd tot één krachtig medium met diverse klantversterkende marketingtools, die u zelf eenvoudig kunt toepassen.

Zowel een gratis als een premium account zal van grote waarde blijken bij uw (online) marketing!

De verschillen tussen het gratis en premium account kunt u bekijken door op onderstaande button te klikken. U kunt zich ook direct, vrijblijvend en kosteloos, aanmelden door op de aanmeld-link te drukken. U kunt dan direct een aantal functionaliteiten (gratis) gebruiken en profiteren van ons unieke kappersportaal!

Bekijk alle voordelen
Of direct aanmelden

Bezoeker

Als geregistreerde bezoeker van AllesOverKappers.nl krijgt u uw eigen account, waarmee u kunt profiteren van de vele voordelen die deze registratie met zich mee brengt. Zo krijgt u o.a. toegang tot alle contactinformatie van alle kapper op de site en kunt u één op één met hen communiceren, bijvoorbeeld het maken van een afspraak met de betreffende kapper.

Registratie is volledig kosteloos en verplicht u tot niets! Indien u op onderstaande button klikt, ziet u een overzicht van alle voordelen die uw registratie met zich mee brengt. U kunt zich natuurlijk ook direct registreren door de link aan te klikken en de instructies te volgen.

Bekijk alle voordelen