Haarvriendelijk - Nieuwe 'eco' kapperszaak

Toegevoegd op: 04-06-2013

Biologisch en ecologisch zijn populaire termen die ook steeds vaker opduiken buiten de voedingsbranche. In Gorinchem werd bijvoorbeeld onlangs een nieuwe kapsalon geopend waar alleen duurzame producten en behandelingen voor haarverzorging en styling worden aangeboden.

De nieuwe salon heet Haarvriendelijk Duurzame Haarverzorging en heeft ook een webshop waar allerlei duurzame haarproducten van merken als Glynt, Hair Goddess, Hairgum, Kent en Landoll kunnen worden besteld.

Bij Haarvriendelijk kan er op twee manieren worden gekleurd. De plantaardige kleurmethode van Oliebe is de populairste keus, ook voor zwangere vrouwen en mensen die normaal gesproken allergische reacties hebben op reguliere kleuringsproducten. Ook fabrikant Nashi Life heeft een eco-vriendelijke kleuring op de markt gebracht die gebruikt wordt voor mensen die niet allergisch zijn voor de chemische kleuringen.

Wie interesse heeft in ecologische oplossingen voor kapsalons kan vanaf het najaar van 2013 bij eigenaresse Annie Kok terecht voor het volgen van cursussen en workshops.

Reacties